Over Chantal

In de periode dat ik Bedrijfskunde studeerde en begon te werken in het bedrijfsleven kwam ik erachter dat ik mij het liefst bezig hield met het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Hoe verder ik in mijn studie kwam merkte ik dat we enorm veel in ons hoofd zitten en we weinig tijd nemen om stil te staan om te checken of wat we doen leiden tot onze gewenste doelen.

Daarom heb ik mij bij laten scholen tot Equine Assisted Coach (geaccrediteerd door de NOBCO) en ben ik daarmee gecertificeerd paardencoach, aangesloten bij KREAC

Door coaching met paarden in te zetten voor bedrijven help ik organisaties met het oplossen van vraagstukken die soms te moeilijk zijn om enkel en alleen in het hoofd op te lossen. We maken daarbij gebruik van de kracht van ervarinsgericht leren in plaats van alleen maar ‘praten over’. Tevens zijn we lekker bezig in de buitenlucht wat alleen op zich al uitnodigd tot helderheid en frisse ideeën.

Zit je zelf in een leidinggevende positie of wil je met een afdeling of groep mensen werken aan teambuilding? Laten we kennismaken!

Laten we kennismaken!