Over Chantal

Jong, wijs en leergierig zijn de drie kernwoorden waarmee ik mijzelf zou omschrijven. Ook heb ik een open houding, durf ik kritisch te zijn en houd ik mij graag bezig met het welzijn van de mens. Iets wat ik mij besefte toen ik In 2015 begon met het studeren van Business administration aan de Vrije Universiteit en mijn eerste baan had als assistent manager bij een jonge marketing start-up. 

Al snel merkte ik dat ik oog had voor mensen en cultuur binnen organisaties. Maar dat niet alleen. Ik begon zelf steeds meer de behoefte te krijgen om mij terug te trekken en meer tijd te spenderen tussen de paarden en mij meer bezig te houden met mijn eigen ontwikkeling. Iets dat mij uiteindelijk meer waarde heeft opgeleverd dan enkel en alleen het zwoegen voor het behalen van een universitair diploma. Vanuit hier begon ik vragen te stellen. 

Naar mijn mening zitten we tegenwoordig te veel in ons hoofd, zijn we afgeleid en nemen we geen tot weinig tijd om onze batterij met energie op te laden. Dat is waarom ik mij heb laten bijscholen tot Equine Assisted Coach. Juist door paarden in te zetten tijdens het coachen van mensen maken we plaats voor ervaringsgericht leren. Onder het motto ‘Geen woorden Maar Paarden’ maak ik gebruik van praktische activiteiten in de buitenlucht waarbij ik de feedback van de paarden gebruik om mensen tot de inzichten te laten komen die zij nodig hebben. 

Het coachen met paarden is een van de mooiste dingen om te doen, maar ook het bedrijfsleven trekt mij nog steeds. Ik ben dan ook nog deels werkzaam in de HR bij weer een heel leuk marketing bedrijf.  Een combinatie die voor mij heel goed werkt. Daarnaast houd ik mij nog elke dag bezig met leren over het leven, natuurlijke voeding en mindset. Want een mens is nooit uitgeleerd. 


Laten we kennismaken!