Voor een betere samenwerking en prestaties

Tijdens een teambuilding sessie met paarden ga je met het team aan de slag met een gezamenlijke activiteit met 1 of meerdere paarden. Hoe voeren jullie als team deze activiteit uit? De paarden kunnen daar heel mooi feedback op geven door altijd een directe reactie te vertonen op ons gedrag. Door de ervaring met het paard terug te vertalen naar de werkvloer krijg je antwoorden op vragen als: hoe is onze samenwerking? Hoe is de onderlinge rolverdeling? Hoe communiceren we naar onze klanten? Wat zijn onze doelen? En nog belangrijker: wat is het effect hiervan? Omdat tijdens een sessie ervaringsgericht leren centraal staat besteden we veel aandacht aan aan de mogelijkheden die er zijn om de samenwerking en prestaties te verbeteren. Dit levert interessante en nuttige inzichten op die je niet altijd verkrijgt door enkel en alleen te ‘praten over’. Geen woorden maar paarden dat is onze kracht.

Hoe ziet een dag eruit?

Wij zullen de zorgen geheel uit handen nemen door een mooi programma afgewisseld met praktische activiteiten, reflectiemomenten en pauzes waarbij er voor je gezorgd zal worden met een gezonde lunch en/of lekkere hapjes. Hierbij verwelkomen we je graag op een van onze mooie locaties. 

Voor Wie?

Voor grote en kleine teams. Teamcoaching kan aan de hand van een coachvraag of een bepaald thema maar is ook zeker geschikt als teamuitje dat ook nog eens functioneel is. 

 


Meer over Leiderschap