voor jezelf

Waarom kiezen voor een individuele sessie?

Tijdens een individuele sessie gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Door de ervaring met het paard zul je jouw patronen leren herkennen en kom je erachter hoe dingen anders én beter kunnen. De ervaring met het paard maakt bewust, geeft nieuwe inzichten en geeft ook ruimte om te experimenteren met nieuw gedrag.  Individuele sessies kunnen jou helpen groeien op zowel persoonlijk als professionaal vlak. Doordat je na de sessie meer bewustzjin heb gecreeerd ben je in staat om bewuste keuzes te maken die optimaal bijdragen aan jouw welzijn en success.  Met diverse vraagstukken of thema’s kun je bij ons terecht.

Thema’s zoals: burn-out en stress, relaties, conflict, persoonlijke effectiviteit, veranderingen, ondernemen, carrière, time-management etc. 

Voor Wie?

Voor iedereen die op een fijne manier wilt werken aan zelfontwikkeling. Individuele coaching kan uitkomst bieden als je al lange tijd tegen uitdagingen aan loopt waar je een oplossing voor wilt, maar ook als je gewoon de beste versie van jezelf wilt worden. Voor iedereen zou het goed zijn om af en toe eens een coaching te doen om te kijken: hoe gaat het eigenlijk met mij? Waar wil ik heen? Zit ik nog op het juiste pad of kan ik keuzes maken die groter bijdragen aan mijn geluk, succes en welzijn? 


Meer over coaching